Stichting Orizon start donderdag 14 april 2022 een nieuwe cursus Weerbaarheid voor jongens en meisjes (gemengde groep)  op donderdag van 17.00 tot 18.30  uur!

De training is bestemd voor kinderen van 9 tot 12 jaar (basisschool groep 6 t/m 8). Het  biedt hen de mogelijkheid om dichter bij zichzelf te komen en te leren opkomen voor zichzelf.

De training is psycho-fysiek, dat wil zeggen dat er gewerkt wordt aan lichaam en geest, lichaamshouding en uitstraling, stevig leren staan en lopen. Er wordt aandacht besteed aan hoe je leert te ontspannen, aan technieken om los te komen uit diverse grepen en te schreeuwen als dat nodig is. Omdat deze groep gemengd is kan er ook gewerkt worden aan het onderwerp : hoe verhoud ik mij tot jongens/meisjes.

De cursus bestaat uit 10 lessen. Er zijn nog een paar plaatsen

De trainingen worden gegeven in de Brede school De Zandkampen, De Zandkampen 48, Zaltbommel door Marco van Gulik, die deze trainingen al vele jaren voor Stichting Orizon verzorgt.

Meer informatie op de website van Stichting Orizon: https://stichtingorizon.nl

Bel tel. 06-41390884 of mail aan Marco van Gulik: praktijkbalanced@gmail.com voor aanmelding en persoonlijke informatie over de training.

Nog enkele plaatsen bij nieuwe cursus Weerbaarheid voor jongens en meisjes van Stichting Orizon