Home
Zomerkamp
Algemene
Informatie
Nieuws
berichten
Data en
Prijzen
De leiding
ContactPaklijst Programma Sfeer
impressie
Tekeninformatie

De vrijwilligers die met het kamp meegaan zijn zeer divers. Zo hebben we ervaren vrijwilligers die ruim 25 jaar meegaan, en nieuwe, jonge vrijwilligers (m/v) die enkele jaren meegaan. De ervaring leert dat deze mix van jonger en ouder heel goed werkt. Onder de leiding hebben we een aparte keukenploeg die de hele week elke dag weer een lekkere maaltijd voor ons kookt (daarbij rekening houdend met eventuele allergieën) .

De veiligheid van uw kinderen is voor ons van belang. We stellen dan ook hoge eigen aan onze leiding, zo zijn ze minimaal 18 jaar oud en beschikken ze over enige ervaring in het omgaan met kinderen. De meeste nieuwe leden van de leiding zijn oud deelnemers of partners / bekenden van bestaande leden van de leiding. Elke nieuwe leider krijgt een kennismakingsgesprek en dient voor deelname aan het kamp een verklaring omtrent gedag te overleggen.

Daarnaast is er door de stichting een aparte gedragscode ontwikkeld die iedereen dient te ondertekenen:

gedragscode

Vind je het zelf ook leuk om eens als leiding mee te gaan, neem dan contact op. Voorwaarde is wel dat je 18 jaar oud bent en bereid bent een Verklaring omtrent Gedrag te overleggen.

De Leiding:

Bram van Beekveld

Ik ben Bram van Beekveld en ik ben geboren op 14 september in het jaar 1995, dus reken maar uit… Nadat ik als kind vanaf mijn zevende tot en met mijn tiende jaar op kamp ben geweest, riep ik altijd al meteen dat ik later mee zou willen al leiding en zo geschiede. Ik werk momenteel in de horeca in Breda.  Ik ga al sinds 2013 mee op kamp als leiding. Ik heb het de vorige jaren super leuk gehad en het is ook altijd superleuk om de kinderen buiten het kamp dan nog een keer te zien. Bijvoorbeeld op sportverenigingen of als ze aan het spelen zijn in de wijk. Ik heb er ontzettend veel zin in om dit jaar weer leiding te zijn bij het zomerkamp

Christel van Butselaar 

Hallo allemaal. Ik ben Christel van Butselaar en ik ben 25 jaar oud. Ik woon in het mooie ‘s-Hertogenbosch. Sinds 2017 ga ik mee en ik heb er weer veel zin in!!!! Ik ga mee als kok.  Via Bram ben ik in contact gekomen met dit kamp en daar ben ik natuurlijk superblij mee. Ik werk als verpleegkundige in het Jeroen Bosch ziekenhuis. Daarnaast sport ik één keer in de week en vind ik het leuk en fijn om lekker buiten te zijn. Ik vind het supertof om dit jaar weer mee te gaan. Samen met iedereen heel veel plezier hebben en supertoffe dingen doen, zoals de bonte avond of de Efteling. We hopen dit jaar weer op een superleuk en gaaf kamp. Tot dan!! 

Daan van Beekveld (keuken)

Hallo iedereen, ik ben Daan van Beekveld geboren op 26 oktober 1999 te Den Bosch, maar al mijn hele leven in Zaltbommel te vinden. Aan de achternamen zie het misschien al; Bram en Sanne zijn mijn broer en zus.  In het dagelijks leven werk ik als zzp-er en ben ik te vinden op festivals als lichttechnicus daarnaast werk ik bij de Brabanthallen als Medewerker Event service. Vroeger ben ik zelf als kind meegeweest op kamp en waren Symen, Joris, René en Jeroen mijn leiding. En nu ga ik dan zelf als leiding mee sinds 2021. Ik heb er onwijs veel zin in. Tijdens kamp ben ik in de keukentent te vinden om voor iedereen lekker eten te verzorgen samen met Christel en Dick. Ik zie je graag op kamp.  

Dick Pelle (keuken)

Ik ben Dick Pelle. Geboren in oktober 1965, getrouwd, vader van 3 volwassen kinderen en werkzaam op kantoor in de etiketteer- en codeerbranche. Sinds 2014 ga ik mee met dit zomerkamp, maar omdat ik daarna niet elk jaar mee ben gegaan wordt mijn 7e keer. Ik maak weer deel uit van de 3-koppige keukenploeg, waarmee we weer ons uiterste best gaan doen om iedereen van voldoende lekker eten en drinken te voorzien. Ik kijk er weer erg naar uit en hoop op een geslaagd zomerkamp met lekker weer.   

Jaenet Mijdam

Mijn naam is Jaenet Mijdam, 38 jaar oud, getrouwd en woonachtig in Zaltbommel.   In mijn dagelijkse leven werk ik als Production planner bij RAVAS dat gevestigd is in Zaltbommel . Mijn hobby’s zijn voetballen, leuke series kijken en wandelen met mijn hond.  Dit wordt mijn elfde jaar dat ik mee ga, en ik heb er weer heel veel zin in!  

Jeroen van Hattum

Mijn naam is Jeroen van Hattum, ik ben 50 jaar oud en sinds 1996 één van de begeleiders van het zomerkamp. Voor het kamp schrijf ik onder meer de voorleesverhalen en de toneelstukjes die bij het thema horen. Elk jaar een ander thema, dus ook elk jaar nieuwe verhalen en nieuwe toneelstukjes. Ik ben opgegroeid in Bommel en woon en werk sinds 2001 op Texel. De band met Bommel is sindsdien altijd intact gebleven vandaar dat ik ook altijd als vrijwilliger voor het kamp actief ben gebleven. De rest van de familie woont in Bommel, dus ik ben zelf ook met enige regelmaat in Bommel te vinden. Ik kwam in 1994 voor het eerst op het kampterrein om destijds voor nieuwsblad De Toren een verhaal over het kamp te schrijven. Ik was amper gearriveerd of ik stond al mee in de keukentent broodjes te smeren. Twee jaar later was ik helemaal ingelijfd bij de leiding en dat is sindsdien altijd zo gebleven. 

Voor zijn inzet van het kamp en al het vrijwilligerswerk wat hij naast zijn werk op Texel doet, heeft Jeroen in 2022 een koninklijke onderscheiding gekregen.

Joris Mijdam

Hallo ik zal me voorstellen: ik ben Joris Mijdam, ik ben 41 jaar oud en getrouwd. In mijn dagelijkse werkzaamheden ben ik werkzaam bij een afbouwgroothandel in Nieuwegein en daarnaast doe ik technische duiken in grotten en wrakken op de mooiste plekken op de wereld. Jullie raden het al Joris is idd gek van reizen. Ik ga zelf, net als Symen, ook al heel wat jaartjes mee op kamp. Ik ben ook als kind meegeweest en ja, ik ben degene geweest die zijn arm heeft gebroken op kamp! Ik ga vanaf 1999 al mee als leiding, daarna ben ik er een aantal jaartjes ertussen uit geweest, maar sinds 2003 weer volop aanwezig op het kamp. Sinds 2013 doe ik de coördinatie voor het opbouwen en afbreken en alles wat daar omheen hangt. 

Kristel Bartelink

Ik ben Kristel (29) en dit is alweer het zesde jaar dat ik mee ga als leiding. Als kind ben ik ook jaren mee geweest en ik vind het super leuk om dezelfde leuke ervaring nu door te kunnen geven. Ik heb er al weer super veel zin in, en ik hoop jullie ook!  

Lizelotte Boereboom

Hallo iedereen mijn naam is Lizelotte, 23 jaar en ik ga dit jaar voor de 7e keer mee op kamp. Ik woon samen met mijn vriend in Zaltbommel en in het dagelijks leven ben ik net afgestudeerd aan de academie voor danseducatie op Fontys hogeschool voor de kunsten. Voordat ik aan deze studie begon heb ik gestudeerd aan de Utrechtse dansacademie. Daarnaast geef ik al les aan verschillende leeftijden op dansscholen en heb ik afgelopen jaar veel lessen bij verschillende basisscholen gegeven, echt de doelgroep voor kamp dus! Als kind ben ik een paar keer mee geweest op kamp en vond dat geweldig! De spelletjes die we doen, slapen in een tent, nieuwe vrienden maken. Ik hoop dat jullie net zo’n leuke week gaan krijgen als ik vroeger. 

Marieke van Hoof

Mijn naam is Marieke van Hoof en ik ben 20 jaar. Na het halen van mijn HAVO-diploma heb ik een tijd gewerkt en daarna ben ik aan mijn opleiding HBO-rechten begonnen. Twee jaar geleden heb ik stage gelopen bij het Stadsmuseum in Zaltbommel waar een knutselclubje zit. Daar heb ik samen met kinderen geknutseld, maar ook geholpen met speurtochten uitzetten door het museum.  Ik vind het enorm leuk om creatief bezig te zijn zoals tekenen, schilderen en naaien. Ook zing ik in een koor. Vroeger ben ik zelf meerdere jaren mee geweest naar Orizon zomerkamp en heb er enorm leuke herinneringen aan. Zo vond ik het zwemmen en het dagje Efteling heel leuk maar ook aan de activiteiten die op het kampterrein werden gegeven heb ik enorm leuke herinneringen. Toen ik eenmaal te oud werd om mee te gaan vond ik het ook heel erg jammer. Daarom leek het me erg leuk om mee te gaan als leiding nu ik daar oud genoeg voor ben.  

Max Leemans

Hallo allemaal, Mijn naam is Max Leemans en ik ben 25 jaar oud. Ik ga dit jaar voor de vijfde keer mee als begeleider op kamp en heb er super veel zin in! Misschien hebben jullie me ooit wel eens zien lopen in Zaltbommel, ik werk op het moment bij het zusje. Zelf ben ik erg sportief en mijn favoriete spellen zijn balsporten. Ik hoop jullie allemaal snel te zien op kamp, ik heb er zin in!!    

René de Kloe

Hallo, ik ben René de Kloe. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen die alweer te oud zijn om nog mee te kunnen op kamp. Toen ik voor het eerst mee ging als leiding van het (toen nog) ORION zomerkamp had ik net mijn eindexamen VWO gedaan op de Buijs Ballot in Zaltbommel en ging ik geologie studeren in Utrecht. Dat was in 1989 en ik had nooit verwacht dat ik in 2023 nog steeds met evenveel plezier mee zou gaan met Orizon om kinderen van 6 tot 10 jaar een geweldige vakantieweek te kunnen geven in de Drunense Duinen. Na mijn studie geologie ben ik bij EDAX in Tilburg gaan werken als product specialist, een baan waarvoor ik de hele wereld over reis. Maar mijn vakantie begint nog steeds op slechts 11 km van kantoor: in de Drunense Duinen. Bij het sollicitatiegesprek voor mijn huidige baan is mij gevraagd of ik nog een vraag had? Ja hoor, ik wil de eerste week van de zomervakantie vrij, voor het Zomerkamp! Dit jaar alweer voor de 31e keer. 

Sanne van Beekveld

Hoi, ik ben Sanne en ik ben 26 jaar. Na vijf jaar zelf als kind mee op kamp te zijn geweest, ga ik nu al een aantal jaar zelf mee als begeleidster. De vorige keren zijn me erg goed bevallen en ik heb al heel veel zin in dit jaar. Ik woon in Zaltbommel, houd erg van sporten en zit op basketbal. Ik heb in ieder geval erg veel zin in het kamp en ik hoop jullie snel te zien! 

Symen Veldhuis (hoofdleiding)

Ik ben Symen Veldhuis en ik ben 44 jaar oud.  Heb een drukke maar een leuke afwisselende baan als projectleider Vergunningen in de hoogspanning. Het zomerkamp organiseren – en vooral de week zelf – is een leuke onderbreking van het werkende leven. Het kost ontzettend veel energie, maar eigenlijk levert het nog meer energie op. Na langere tijd als kind mee geweest te zijn ben ik in 2000 voor het eerst meegegaan als leiding. De eerste elf jaar heb ik met veel plezier meegeholpen als tentleiding en dit jaar ben ik voor de tiende keer hoofdleiding van het zomerkamp. Dit betekent dat ik aan de voorkant van het kamp drukker ben met het organiseren en plannen van het kamp. Tijdens het kamp doe ik wat minder met de spellen en ben ik vooral bezig met de aansturing van de leiding en de organisatie zodat de rest zich kan richten op de kinderen. Zo bezorgen we elk jaar weer een hoop kinderen een leuke eerste vakantieweek.    

Tom Pelle

Hallo hallo! Mijn naam is Tom Pelle, ik ben (helaas alweer) 29 jaar oud en ga mee op zomerkamp sinds 2014. Sinds het tweede jaar dat ik meeging als begeleider heb ik wat meer leiding genomen over hoe het programma in elkaar zit tijdens de week. De gehele leiding zorgt natuurlijk voor de invulling en het maken van spelletjes, maar die moeten nog wel eens achter hun kont aangezeten worden en dat doe ik dan ook graag. Ik zelf word dan weer door Symen achter mijn kont aan gezeten. Zelf vind ik het ook ontzettend leuk om aan alle spelletjes mee te doen en om gedurende de week mijn, ietwat slechte, acteerkunsten te vertonen. Naast het zomerkamp heb ik de Master Klinische en Gezondheidspsychologie aan de Universiteit Utrecht gevolgd, dus ik ben wel gewend om met wat mensen te werken. Daarnaast heb ik sinds kort een hele bijzondere bijbaan in het circus. Ik word daar in de weekenden opgeleid tot dompteur. Ik kan niet wachten op het moment ik voor het eerst alleen met de leeuwen in de piste mag staan. Ik ga ervan uit dat we er tijdens het kamp samen weer een mooie week van gaan maken en ik heb er weer zin in!