Home
Zomerkamp
Algemene
Informatie
Nieuws
berichten
Data en
Prijzen
De leiding
Contact
Leiding
Paklijst Programma Sfeer
impressie
Tekeninformatie

Al meer dan dertig jaar is het zomerkamp een begrip in Zaltbommel en omgeving. Destijds opgezet door Stichting Orion in Zaltbommel en sinds 2012 wordt het zomerkamp door de nieuw opgerichte stichting Orizon voortgezet. Het kamp draait op vrijwilligers die een week van hun eigen vakantie inzetten om er een leuke kampweek voor de kinderen van te maken. De groep vrijwilligers bestaat uit een goede mix van jong en oud waarvan sommigen inmiddels al 25 jaar ervaring met het kamp hebben.

Voor wie:
Het kamp is bedoeld voor kinderen van 6 tot en met 10 jaar uit de regio Zaltbommel. We hebben ongeveer 40 plaatsen voor deelnemers.

Waar:
De locatie die we eerdere jaren hebben gebruikt is mede door de komst van de eikenprocessierups niet meer beschikbaar. Voor 2020 en verder zijn we op zoek naar een nieuwe locatie.

DE GETOONDE FOTO’S ZIJN DAN OOK VAN DE OUDE LOCATIE

Voorzieningen:
De kinderen slapen in zes (recent vervangen) zogeheten Suez-slaaptenten. Per tent liggen gemiddeld acht kinderen. In iedere tent slapen ook twee begeleiders, zodat er ’s nachts altijd iemand van de leiding aanwezig is als er onverhoopt wat aan de hand is. We hebben voor het kamp de beschikking over een eigen toilet, keuken en wasgelegenheid. Mogelijk vast sanitair.

_DSC2654
IMG_0692