Home
Zomerkamp
Algemene
Informatie
Nieuws
berichten
Data en
Prijzen
De leiding
ContactPaklijst Programma Sfeer
impressie
Tekeninformatie

We gaan lekker niet het hele programma verraden, maar om alvast een klein tipje van de sluier op te lichten, volgt hier een globaal programma:

Zondag:

Om 11.00 uur zien we jullie allemaal graag op het kampterrein. Hoe het er dan uit ziet en wat er gaat gebeuren, dat maken jullie dan wel mee. Maar het wordt ongetwijfeld iets bijzonders. Na het openingsspel en het afscheid nemen van de ouders gaan we de bossen onveilig maken en wat zandhappen.

Na een lekkere broodmaaltijd delen jullie zelf met onze hulp de tenten in (3 jongens en 3 meisjes tenten, afhankelijk van de inschrijvingen).

Daarna gaan we meteen van alles doen op en rond het kampterrein en na een vermoeiende dag gaan de kinderen misschien wel op tijd naar bed…  (of niet :)). Wellicht gebeurd er nog wat met lichtjes in het donker

Maandag:

De eerste volle dag op het kamp. We gaan de omgeving verkennen met leuke activiteiten en misschien ook nog zandtaarten bakken in de duinen.

Dinsdag:

We gaan een hele dag weg naar de Efteling. Kinderen worden naar de Efteling gebracht en gaan in een eigen groepje of met de leiding de hele dag in achtbanen, nat worden in de Piranha of dwalen door het sprookjesbos

(Ouders, oma’s en opa’s, jullie komen we deze dag liever niet tegen…  )

Woensdag:

We gaan weer leuke activiteiten doen op en rond het kampterrein en misschien gaan we ook wel verder weg achter een balletje aan of zo.

Donderdag:

De week is bijna voorbij, tijd om de kinderen schoon te weken. Gelukkig hebben we daar in de buurt van het kampterrein een zwembad voor waar jullie de hele dag kunnen zwemmen, van de glijbaan afgaan en een frietje kunnen eten.

Vrijdag:

Dit is een echte feestdag!!! Daar hoort natuurlijk lekker eten bij. Dus we zorgen voor een lekkere BBQ ‘s Avonds sluiten we de week af met een groot feest gevolgd door, muziek en toneelstukjes (liefst verkleed in zelfgemaakte kostuums).

Zaterdag:

We gaan alweer opruimen en dan nog de bossen in totdat de ouders  komen. Samen met de ouders sluiten we daarna de kampweek af en pakken we de boel weer in (waar we altijd wat extra handjes kunnen gebruiken)