Home
Zomerkamp
Algemene
Informatie
Nieuws
berichten
Data en
Prijzen
De leiding
Contact
Leiding
Paklijst Programma Sfeer
impressie
Tekeninformatie

We gaan lekker niet het hele programma verraden, maar om alvast een klein tipje van de sluier op te lichten, volgt hier een globaal programma:

Zondag:

Om 11.00 uur zien we jullie allemaal graag op het kampterrein. Hoe het er dan uit ziet en wat er gaat gebeuren, dat maken jullie dan wel mee. Maar het wordt ongetwijfeld iets bijzonders. Na het openingsspel en het afscheid nemen van de ouders gaan we de bossen onveilig maken en wat zandhappen.

Na een lekkere broodmaaltijd delen jullie zelf met onze hulp de tenten in (3 jongens en 3 meisjes tenten, afhankelijk van de inschrijvingen).

Daarna gaan we meteen van alles doen op en rond het kampterrein en na een vermoeiende dag gaan de kinderen misschien wel op tijd naar bed…  (of niet 🙂

Maandag:

De eerste volle dag op het kamp. We gaan de omgeving verkennen met leuke activiteiten en misschien ook nog zandtaarten bakken in de duinen.

In de avond hopen we niet te verdwalen rond het kampterrein.

Dinsdag:

We gaan een hele dag weg naar de Efteling. Leuke dag in de achtbanen en attracties!

(Ouders, oma’s en opa’s, jullie komen we deze dag liever niet tegen…  )

Woensdag:

We gaan weer leuke activiteiten doen op en rond het kampterrein en misschien gaan we ook wel verder weg achter een balletje aan of zo.

Donderdag:

De week is bijna voorbij, tijd om de kinderen schoon te weken. Gelukkig hebben we daar in de buurt van het kampterrein een zwembad voor waar jullie de hele dag kunnen zwemmen, van de glijbaan afgaan en een frietje kunnen eten.

Vrijdag:

Dit is een echte feestdag!!! Daar hoort natuurlijk lekker eten bij. Daarom mag je aan het eind van de middag zelf broodjes bakken boven een vuur en daarna lekker BBQ-en.

‘s Avonds sluiten we de week af met een groot feest gevolgd door kampvuur, muziek en toneelstukjes (liefst verkleed in zelfgemaakte kostuums).

Zaterdag:

We gaan alweer opruimen en dan nog de bossen in totdat de ouders om 10.30 uur komen. Samen met de ouders sluiten we daarna de kampweek af.